URBACT

monitorizareproceduri

    URBACT are o vastă experiență în sprijinirea orașelor pentru a-și îmbunătăți politicile urbane prin cooperare transnațională. Abordarea „de jos în sus” a programului permite orașelor să își definească propriile nevoi, asigurând în același timp o legătură puternică cu cadrul politicii de coeziune. În perioada 2021-2027, URBACT va promova dezvoltarea urbană durabilă integrată prin cooperare și va contribui, de asemenea, la o Europă mai aproape de cetățeni (PO5). Mai precis, URBACT poate ajuta mai multe orașe să își dezvolte capacitățile de a concepe și furniza planuri și strategii de dezvoltare urbană durabilă.

Programul Interreg URBACT IV va opera sub un singur obiectiv specific Interreg 1 (ISO1): o mai bună guvernanță a cooperării prin consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate de a implementa strategii teritoriale urbane și va avea o singură axă prioritară: Promovarea dezvoltării urbane durabile integrate prin cooperare.

sursa: https://urbact.eu/romania

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Nu accept

Politica de confidentialitate
Sari la conținut