Evenimente

mservice

P R O I E C T ”VOCEA COMUNITĂȚII”

Proiectul „Vocea Comunității” își propune să încurajeze prin acțiuni concrete dialogul dintre persoanele vulnerabile și autoritățile sau instituțiile publice locale.

170 de părinți din grupurile vulnerabile vor beneficia de sesiuni de educare și capacitare dedicate înțelegerii și aprofundării conceptelor de drepturi și servicii la care pot avea acces dar și definirii problemelor cu care se confruntă. 50 de copii vor beneficia de servicii socio-psiho-educaționale integrate cu impact la nivel de copil și familie. 35 de lideri locali vor avea oportunitatea de a participa la workshop-uri în cadrul proiectului. Utilitatea acestora va avea efecte în incluziunea socio-educațională în familie, în comunitate și școală a persoanelor vulnerabile din toate grupurile identificate. În proiect va fi dezvoltată o hartă a nevoilor sociale, un instrument bazat pe o cercetare sociologică la nivel local ce va constitui un punct de reper în identificarea nevoilor focale și a intervențiilor necesare pentru comunitate.

Prin activitățile propuse în proiect, „Vocea Comunității” creează mediul ideal pentru un dialog deschis, eficient și empatic între populația vulnerabilă și autoritățile publice, sprijinind astfel soluționarea problemelor din comunitate.

Proiect derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Asociația Română de Literație și Fundația Ancora Salvării.

https://www.facebook.com/voceacomunitatiinoastre

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Nu accept

Politica de confidentialitate
Sari la conținut